Varför?

Varför är jag så himla trött jämt?! Superjobbigt... Kan nog bero på att jag har alldeles för mycket fritid just nu. Har bara skola på onsdagar och fredag. Skönt att det är sista veckan det är så nu. Nästa vecka är det bara förberedelser inför LIA:n (Lärande I Arbete = praktik). Ska i och för sig bara vara på min praktikplats i en vecka och sen måste jag åka hem för att hjälpa mamma under julhandeln. Skoj skoj! Mycket roligare att jobba än att gå i skolan. När man går hem från jobbet så är man ju ledig, men när man kommer hem från skolan så har man ju oftast en massa läxor att ta itu med.. ): Hatar läxor!

Idag blir det lunch med sötis Emmy. Egentligen så skulle vi ha gått och simmat idag, men hon hade ju så ont i halsen, stackaren, så jag får väl köra lite pilates här hemma istället. Lär ju röra lite på mig. Jag har blivit så lat, kan i och för sig bero på att jag är konstant trött och inte tar mig upp ur sängen på morgonen. Drygt som satan!

Igår var jag och Sebastian på Casino Royal, men den var väldigt överskattat. Jag hade jättehöga förväntningar på den och blev riktigt besviken! Men det var väldigt mysigt att kura ihop sig i mörkret bredvid Sebastian. Längesen vi var på bio nu.

Nej, eftersom jag så stort nu skrivit att jag skulle köra pilates så är det väl bäst att jag gör det.. (: har verkligen ingen ork till det, men mår ju så mycket bättre om jag gör det!

Tänkte att det skulle komma en bild på dagens outfit lite senare eftersom jag inte duschat och klätt på mig än. Tänkte även ta lite kort på Emmy så ni får se vilken söt vän jag har (: (Hoppas att hon inte hinner läsa detta innan bara..)

Ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0